Heeeeeeej ^^, Dagens låt! 29/7-10

Hejsan!
Sorry att jag inte har skrivit på länge, men jag har inte haft tillgång till en data!
De här senaste dagarna har de inte hänt mycket förutom att jag har jobbat, varit på stan med min Muppis för första gången o de va as kul!! Jag köpte ett tv vampyr tv-spel, ett skrik-grönt nitarmband och ett par knästrumpor med voodo-dockor på ^^, Veronika köpte en as cool handväska till sej och ett par skinhandskar och ett tv-spel till sin lillebror i 11års present =) Sen igår så var jag först med Emil o lite senare så kom Muppis o hennes lillebror ner till byn ^^, det va jätte kul! O idag har jag inte gjort nått förutom att jag har jobbat! Senare så ska jag springa över till Tempo för att köpa något till filmen som jag ska se =) Filmen heter "We are Marshall" Sen så har jag fått reda på att jag äntligen ska få se Frölunda spela!! Så jävla fucking underbart!!!!<33333 Men nu så kommer dagens låt!
Harre Gött, HAJ!!!



Dagens låt! 23/7-10




När jag hör den här låten så tänker jag på ****! ^^,

Heej ^^,

Heej på er!
Idag blir de inget långt inlägg, har jätte ont i handen för jag slant med kniven när jag täljde!
Men men, jag tänckte börja med en ny grej som jag ska kalla dagens låt! Fast de kan ju hända att jag inte lägger upp en låt för varja dag men men! Lets rock!

Harre Gött, HAJ!!!


Sms inlägg ^.^

Tjena bloggen! Klockan är 08.27 för tillfället o jag sitter på centralen och väntar lila till ale. Jag ska till jobbet. Hihi nu kom den^.^ Men i alla fall, idag så blir det min andra dag på vikingagården:) det var faktiskt jätte kul:) I början så var det segt dock men det var för att det regnade. Men sen så blev det fint väder:) vi hade två turist grupper efter varandra så vi fick hjälpa dom med de olika aktiviteterna:) jag stod vid pilbågs skjutningen. Just de, Fy F*N va kul det e att skjuta pilbåge! Fast det är inte lätt asså! Men man lär sej:D sen har jag urvat att kasta yxa och spjut fast det är inte lika kul men kul är det i alla fall! Nu åker bussen så jag kan inte skriva mer till inte må illa det första jag gör på morgonen! Om det är någon som läser detta, så om ni har skjutit pilbåge eller kastat yxa eller spjut så får ni gärna dela med er av era upplevelser, kunskaper osv!:D aja ^.^ Harre Gött, HAJ!!! P.S. Jag ska se om jag kan fixa lite bilder ^.^ men jag kan inte lova nått^.^

Sms inlägg ^.^

Heej "alla" läsare ^.^ vad har ni för skojsigt för er? Själv sitter jag på Lila express på väg till mitt favorit ställe Älvängen!<3 jag ska nämligen ha individuell bas träning, för att förbättra min bas spelning:D Jag vet inte hur det är med er när ni åker buss eller liknande, men när jag gör det så tänker jag väldigt mycket på allt och ingenting! Och idag var inget undantag ^.^ Idag så tänkte jag på en viss person o allt omkring det som har med kärlek att göra. Jag vet inte vad ni har för tankar kring det här med kärlek o så men jag tycker att kärlek bara är en pina! För mej har det varit så att jag bara har blivit sårad och mitt hjärta har blivit krossat i 1000 bitar! Som det har med mitt ex (info om detta finns nått inlägg längre ner ^.^) där blev jag så förolämpad att jag har varit förbannad i ca 3 veckor! Sen min crush (stavning?) som jag har pratat om, han kommer nog bara förbli en crush tyvärr:( pga att vi träffas bara på läger o när jag kan så kan inte han träffas och tvärtom! Det är jätte jobbigt för jag tror att jag verkligen håller på att bli kär i honom"/ inte för att det är han det är fel på utan jag vet inte om de skulle funka. Dom som vet om mina känslor för honom tex hans stora syster sa att jag skulle satsa på han, det värsta som skulle kunna hända är att han nekar mej! Men dom som känner mej vet att jag är stark när det kommer till allt förutom kärleken och döden! Så jag har jätte problem att säga att jag har känslor för honom! Så har ni någon smart idé? I så fall kan ni väl slänga hit den? Tack<3 men nu måste jag lägga ner mobilen innan jag spyr! Harre Gött, HAJ!!!

Lite update ^.^

Heej alla läsare inte för att ni är många men ändå ^.^

Det som har hänt på den senaste tiden e att jag ska flytta från Sannum om ca två veckor,
och då flyttar jag ocj min mamma hem till min pappa i Mölndal. Anledningen att vi flyttar är för att han vi bor hos "slängde" mammas sommar däck, fast jag tror att han har tagit dom, för han har nya däck på sin 745:a o han påstår att han har köpt dom. Det tyckte jag va lite konstigt för han jobbar inte och han lever på dom pengarna vi betalar i el och det e typ bara 1500:- och 745:ans däck kostar typ 1500:- Så morsan är as sur nu på honom och hon orkar verkligen inte bo kvar med en falsk idiot!!! Idag (5/7) så ska jag på läger, får hoppas att det blir kul med tanke på vem som är där!! Men men jag hoppas att **** kommer att va där o e han inte de så hoppas jag att han kommer och hälsar på! ^.^ Hihi ja jag saknar honom, o tyvärr så tror jag att jag börjat bli kär i **** "'/ O det jobbigaste är att han förmodligen inte känner det samma för mej! Fast iof så snacka jag med en tjejkompis på Kungen, (förra lägret) hon hade nämligen snackat med **** och han hade tydligen sagt att även om jag inte måde bra så var det jätte mysigt att bara stå där och kramas! Hon sa även att han hade sagt att det va det mysigaste som hade hänt honom! Så jag får väl hoppas att nått kanske händer ^.^ När lägret var slut så när vi stod o sa hej då, så fick han en jätte ledsen min som om nån hade dött! Nu är det änu jobbigare efter som vi praktiskt taget aldrig träffas! Vi träffas typ bara på läger, men jag o ett par till ska ju kanske ut och tälta och jag hoppas verkligen att han vill följa med! För när jag fråga han så sken han upp lite så jag hoppas verkligen att han vill, och att det kanske går längre för oss nu! Jag bryr mej verkligen om honom! Så jag bara hoppas tills nästa gång vi ses!!! Oj vad jag har kötat om det här, det va ju inte de jag skulle prata om! Jag vet inte om jag har sagt det tidigare men den 10/7 så ska min morbror gifta sej. Sen den 15/7 så ska jag börja sommar jobba på en vikinga gård! Jag tror att det kommer bli as kul! Den 19/7 så ska jag på uppropp kl 09:00 på Donnergymnasiet i Göteborg =D. Förmodligen så den 27/7 så ska jag till Ullared för första gången =D sen den 2-8/7 så ska jag kanske till Nassjö ") På ett så hoppas jag inte det för då är typ hälften av mitt sista sommarlov borta men ändå så kommer det att bli as kul att träffa Mona igen!!! Men men det är det som är planerat, sen har jag några planer för resten av mitt sommarlov men vi får se vad som händer, jag kanske ska ut och tälta med ett par kompisar, jag o morsan ska på Liseberg men det är typ det jag vet! Men nu måste jag dra mej! Måste sminka mej, fixa håret, käka o dricka té ^.^ Bussen går inte fören om två timmar men ändå jag orkar inte stressa! Så jag ska käka o dricka té samtidigt som jag degar framför tv:n där Xena the worriorprinces går =D Hihi men nu måste jag dra mej så;

Harre Gött, HAJ!!!

Alojsan!

Hej på er!

Igår så vaknade jag vid tyå 10.
Sen degade jag framför tvn till typ 11.
Sen så lirade jag farsans nya gh3 Aerosmith till typ 12 =D
Efter det så åkte jag till Skepplanda för att "passa" syskonen!
Men det slutade med att lillebror satt o spelade fotboll på ps2, lillasyster satt på fb och jag spelade sims3, det gjorde vi typ hela dan! Jag kan gissa att det blir samma visa idag med! Men nu ska jag dra mej så ni får ha det så bra!

Harre Gött, HAJ!!!!

RSS 2.0