Påsklov =D

Heej, nu sitter jag här hemma hos mig me Lolliitaah. Hon sprang iväg till köket för att ta en cigg me morsan xD

Snart blir de la dags att dra sig antar jag..
Ska hem till henne och flumma loss =D Ska slagga där i natt =D
Imon så blir de rep =) *äntligen*. Och på Söndag så blir de först att besöka min extra mormor och senare så blir det att gå och kolla på morsans polares unge som ska ha en dans uppvisning me sin dans skola =D Sen så ska jag packa och bara längta tills Onsdag. För då åker jag till min söta pojke igen<3

Jag vet inte riktigt, men antingen så på Onsdag kväll eller Torsdag morgon så ska jag följa med hans familj till Öland =)
De kommer va första gången jag är där! Längtar som ett as! De kommer nog bli as kul!

Men nu får ni ha de bra, och jag hoppas att ni har en underbar start på erat påsklov!


E dålig, jag vet!

Heej, de va änna ett tag sen nu!
Vet att jag e dålig på att uppdatera men de händer så jävla mycket nu för tiden...

Vad har hänt?:


Helgen:
I helgen så var jag hos min underbara pojkvän och vi hade det jätte mysigt!
På söndagen så fyllde hans storebror 20år så de blev att gå upp halv åtta o äta o så sen kl 9 så gick vi in till honom och sjöng! Stackarn, han hade varit ute och festat o kom hem vid 03:00 tiden.
Sen vid ca 15:30 så gick jag och min fina ut med söt vovven. Haha när vi nästan tillbaka så åkte de förbi 3 bilar o alla var hans släktingar *gulp säger jag*.
I början var jag jätte nervös över att träffa deras släktingar men de var riktigt kul sen.
Dom verkade tycka om mig iallafall o de e ju tur =) Sen så frågade dom om en del om jag skulle följa med till Öland för att fira påsk, o jag svarade samma sak hela tiden - att jag kanske ska, vi får se.
O vet ni? Igår kväll så sa mamma att jag fick =D

Måndag:
I måndags så var de skola som vanligt, sen efter det så åkte jag till Fail för hon skulle till USA dagen efter så jag var me henne tills de var dags för scouter. Så hon och jag gick på bussen o satte oss sen hörde vi ett ljud som vi visste tillhörde hennes kusin så vi gick o satte oss med honom, sen så från ingenstans så dök min lilla syster upp. På scouterna så gick vi till skolskogen och lärde oss olika äldar, ganska kul faktiskt. Jag fick taget ett par härliga bilder me min skit kamera ^w^ efter det så bar de av hemåt.

Tisdag:
Då var de skola som vanligt, men efter skolan så åkte jag, Axelina (Aka Axel) och Lei hem till Saara för hon skulle ha tjej kväll. De va första  gången för mig, och de va nästan som jag trodde förutom att vi inte hade ansikts masker och hade kuddkrig i underkläder *tur de*. Vi målde varrans naglar... Saara lockade mitt hår.... -.-'''' och Axel sminka mig. Vi snacka mycke o annat skit.. Ganska kul faktiskt men vet inte om jag kommer gö de igen på ett tag.. trivs mer me att hänga me killar!

Onsdag:
Idag så är jag och Axel i skolan, Lei va här förut men hon har gått. Vi har en grej här på skolan som kallas "Donner-onsdag" de innebär att vi e lediga på onsdagar men skolan är öppen och lärarna är på plats så man kan få hjälp. Så vi e här o pluggar, men de sket sig för mig iaf för jag e på dåligt humör...
Snart så ska jag åka till stan för att möta min pojke, han e så söt o följer me mig till Xplosion för jag ska köpa hårfärg så jag kan färga om de rosa.

Men nu ska jag dra mig, uppdaterar när jag kan och orkar ;) xD

Här får ni en bild som min pojkvän har redigerat på mig, som jag har "redigerat" ihop ^^ xD


Marilyn Manson
Luigi Das Flower

If you are not in to metal, you are not my friend at al!

Heej snacka om dålig på att uppdatera! Suger fan på de här! xD

Men de har varit så jävla mycket me allt. Pluggar som ett jävla as!
Måste spurta nu dom sista två månaderna! Sen så e de fan sommar!

Nu tyvärr så måste jag fortsätte plugga om "Ekonomisk Globalisering" INTE KIUL!!!!!!

Kanske uppdaterar ordentligt snart. Så fort jag hinner =)

RSS 2.0